TRABZON İL MEM ARGE

2023 Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu Bilgilendirme Toplantısı Başvuru Formu

2023 Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu Bilgilendirme Toplantısı Başvuru Formu

Müdürlüğümüzün yürüttüğü 2023 Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında  Konsorsiyum Üyesi olarak başvuru yapacak kurumlarımıza ''2023 Erasmus Akreditasyonu Başvuru Formu'nu doldurmaları konusunda rehberlik yapmak ve destek vermek amacıyla gerçekleştirilecek toplantıya talep toplamak için başvuru açılmıştır. Bilgilendirme toplantısının 2 Ocak 2023 tarihinde saat 14.00'te Trabzon Merkez Fen Lisesi'nde yapılması planlanmaktadır.

Formun Okul Müdürü tarafından doldurulması gerekmektedir. Bu form, toplantıya katılmak isteyen her bir kurum tarafından sadece bir kere doldurulacaktır. Kurum adına bir yönetici ve bir öğretmen olmak üzere en fazla iki kişi katılım gösterebilir. Fazla katılım olması durumunda her kurumdan sadece 1 kişi belirlenecektir.

Başvuru İçin Tıklayınız

ArGe Birimi Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnönü Mh. Trabzonspor Bulvarı Meslek Lisesi Yanı Ortahisar / Trabzon - 0462 223 55 52 / 12 (ASKE OFİSİ) / 14 (PROJELER OFİSİ) / TRABZON NACİ ORHAN BİLGİSAYAR BİLİMLERİ MERKEZİ 0462 223 44 66

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.